7/29/2015

Getting ready

Nyt istun viimenki lentokentällä, odottamassa ekan lennon lähtöä. Ongelmiltahan ei kuitenkaan voitu välttyä - nimittäin eka lento Tukholmaan peruttiin, joka samalla tarkoitti myös sitä, että missattiin seuraavakin lento.. Että sellasta sitten jo heti alkuun :-) Parastahan tässä oli vielä se, että siinä 04.30 herätty "turhaan", sellaset 3 tuntia jouduttiin odottelee.. Nyt kaikki kuitenki jo hyvin. Onneksi saatiin meille lennot Munchenin kautta Nykkiin (kerettiin jo pelätä ettei edes päästä tän päivän aikana sinne..).

Nyt kuitenkin aattelin kertoo vähän tosta pakkausoperaatiosta!


Mun oli ite tosi vaikee miettii mitä kaikkea pakkaisin 10 kk reissulle.. Ei mikään helppo homma! Yrittäen vielä pakata mahd. vähän,  koska sitä kuitenki tulee shoppailtua (ja paljon heh). Parhaana vinkkinä pakkaamiseen on ehkä, että kannattaa pakata perusarkivaatteita ja hygienia juttuja just sen verran, että niitä riittää ekojen viikkojen ajaksi. Siellä kuitenki kaikki tollaset on niiin paljon halvempia. Parempi muutenkin siellä katella miten koulussa pukeudutaan ja kuinka tiukka niiden dress code on. Sitte sen perusteella ostaa vaatteita itse kohteesta.

Kannattaa oikeesti miettiä kunnolla mitä pakkaa, ihan niiden painorajojenki takia! Se 23kg menee yllättävän nopeesti täyteen.. Ite mulla mukana iso ruumaan menevä matkalaukku, perässä vedettävä käsimatkatavaralaukku ja käsilaukku. Laukut jäi kyllä yllättävän tyhjiks, joko olin oikeesti vaan hyvä pakkaa tai sitte multa vaa puuttuu kaikkee oleellista xd.
Tuliaiset onneks muistin pakata, ostin kaikille omat muumimukit, Finland -kirjan, Tatu & Patu Helsingissä -kirjan, äidille patalaput marimekolta, iskälle Rapalan uistimia, pikkuveljelle Angrybirds uistimen, tietty suklaata ja salmiakkia maistettavaksi.Tärkeimpänä Suomi juttuna kuitenki Xylitol purkka (ihan vaan mulle). Se on nii must!


Nyt kuitenki tietty pakkausoperaatioista selvitty (meni vielä vikaan iltaan heh)  ja vikat hyvästitki sanottu.. Ehkä se kurjin puoli, ilman itkuja ei kyllä selvitty.. Onneksi vaan yksi hengenahdistusitkukohtaus aamulla, nyt jo onneks fiilis tosi hyvä! Kaverit, poikaystävä ja perhe oli saattamassa lentokentälle. Sain aivan super ihania läksijäislahjoja kaikilta! Omistan kyllä niin upeita ihmisiä mun elämässä, et en ees kestä. Ikävä tuleee, mutta kaikki onneks täällä Suomessa mua odottamassa!


Esim. nää korut sain ja paljon ihania kirjeitä ja kortteja!


Rakastan teitä kaikkia suunnattomasti! Nyt matka kohti Nykkiä (caaan't wait!) ja seuraava postaus sitte Missourin puolelta! Bye bye Finland!
Ja jos jotain kysymyksiä esim. pakkaamiseen liittyen nii kyselkää ihmeessä!

lovee ellilinnea

1 kommentti:

  1. Ihana postaus ja kiitos ihanasta kirjeestä älskling😘

    VastaaPoista