9/27/2015

Weekend in St. Louis

Täällä taas! Jos ihmettelette miks en ole kirjotellu tänne, syynä on etten ole tehny mitään perus arjesta poikkeavaa eikä ole ollu vaan aikaa. Täällä on muutenkin nyt tapahtunu kaiken näköstä ennalta odottamatonta..  Myös tää mun volleyball harrastus vie yllättävän paljon aikaa koulun lisäksi (vapaa-ajalla ei tartte kyl kouluhommii tehä ku sen verra helppoa tää koulun käynti haha). Ja nyt lupaan vihdoinki tehä postauksen koulusta/perus arjesta täällä, nii kuulette vähän siitäkin.

Anyways, tää viikonloppu oliki vähän spesiaalimpi! Me päätettiin tehä retki St. Lousiin, joka on n. 3 tunnin päästä täältä missä mä nyt asun. Toisin kun Portageville St. Louis on iso kaupunki täynnä tekemistä. Meijän plääninä tällä kertaa oli mennä kattomaan kunnon baseball ja football peli.
Lähettiin mun perheen ja Fridan kanssa kohti St. Louisia lauantai päivällä Portagevillen Mainstreet Madnessissä käynnin jälkeen (isompi tapahtuma keskellä kaupunkia). Vähän jäi kyl harmittaa, ku missattiin ugly lady competition, eli meijän koulun halukkaat pojat pukeutui tytöiksi ja yleisö äänesti voittajan, koska se ois ollu hauska nähä! No täytyy tyytyä kuviin..Lauantaina käytiin eka sushilla, jonka jälkeen suoraan baseball peliin. Tietty oman teamin paidat piti ostaa! Täällä tää spirit on niin ihana!! Oli kyl siistiä nähä kunnon baseball peli, se areena oli ihan super iso ja ihmiset niin innolla mukana. Pelin jälkeen mentiin vielä syömää hootersiin ennen hotellille menoa haha!Sunnuntai aamulla aikanen herätys, Starbucksin kautta football peliin. Tavattiin ennen peliä Paula ja Jana ja mentiin niitten kaa sitte kattomaan peliä. Baseball ja football kyl ihan erimaalmoista tai se tunnelma molemmilla areenoilla ihan eri. Baseball paljon rauhallisempaa kuin football. Erona myös se että footballissa cheerleaderit ja marching band kuuluu asiaan.Tykkäsin paljon tälläsest erilaisesta viikonlopusta, oli tosi hauskaa! Enkä ollu ees tajunnu kuinka paljon kaipaan ison kaupungin vilinää.. Nyt voin raksia taas jotain mun bucketlistiltä, oli kyl upee kokemus nähä livenä molemmat pelit.


Nää kuvat vaan mun kameralta ja mulla kamera mukana vaan baseball pelissä.. Puhelimella enemmän kuvia nii ehkä jaan niitä tännekki myöhemmin! Kuitenki jos haluutte nähä enemmän/useemmin mitä täällä puuhin seuratkaa mua IG ellilinnea tai lisätkää snapchatissä ellilinneaa. Huomenna sitte taas maanantai pläääääh.. Haluun lomalle haha!

Lovee ellilinnea

A summary: I've been really busy lately.. Volleyball and senior stuff take much of time.. And here's lot of going on right now.. Anyways, we were in St. Louis this weekend. The point of the trip was go to the baseball and football game. It was so cool to see professionals playing and the spirit in both of the games was amazing! And I hadn't even noticed that I really miss big cities so it felt nice to be in a bigger city haha. I had my camera with me only in the baseball game so these photos are from there. I've plenty of photos in my phone though. I prolly share them with you later. If you wanna know more about what I'm doing here go follow me on Instagram: ellilinnea or add me on snapchat: ellilinneaa. Next time I'll write more in English too, I promise! Now I don't have the time I'm sorryyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti