9/30/2015

Homecomig & Senior night

Hey y'all! Eka homecoming ikinä (check) & vika vball home game ikinä (check).  Meijän homecoming oli jo joku 2 viikkoa sitten, mutta unohin kokonaan kertoa siitä täällä (ja oli hirveesti kaikkea meneillään..). Toisin kun meijän senior night, joka oli eilen. Nää kaikki kuvat on sitte vaan puhelimella otettuja..


 Paraatia varten! Ihana Abby!

 Stormstorm <3

 Kelsi <3


 My homecoming date, Payton!

 Meksikolainen vaihtari Daniel


Homecoming: Koko viikko oli täynnä ohjelmaa - joka päivälle erilainen pukukoodi esim. america day, twinning tuesday. Perjantaina koululla oli iso homecoming kulkue ennen football peliä. Kulkueeseen osallistu kaikki urheilijat, clubit, homecomig court, yms. Me volleyball tytöt oltiin ison truckin lavalla. Football homecoming peliä ei kuitenkaan voitettu.. Silti ilolla lähettiin kohti tansseja. Dj soitti hyvää musiikkia ja melkeinpä kaikki tanssi, ja näil on sikana biisejä joihin on jo joku valmis tanssi, itekki pääsin kokeilemaan haha. Varsinkin watch me/whippin ja hit the quan on iso juttu täällä. Oli superhauska päivä! 
 Love you Mal!

 My girl <3

 Volleyball kuvat + senior lahjat


Senior night - senioreiden viimeinen home game ikinä: Senior night oli tosi tunteikas, koska nää tytöt on pelannu volleyball:ia middle schoolista asti ja nyt viimeistä kertaa pelaamassa tällä kentällä. Ennen peliä meijän vanhemmat (mun hostit) talutti meijät kentälle ja jokaisesta pelaajasta oli tehty lyhyt puhe, joka luettiin ääneen jokaisen kohalla. Saatiin myös kukka ja pienet lahjat. Rakastan niin paljon tätä school spirittä, koko koulu kannustamassa ja kattomassa peliä! 

Ja unohin viime postauksessa sanoa, että mua voi myös seurata vsco: ellilinnea.vsco.co sinne jaan aika paljon kuvia täältä! 

lovee ellilinnea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti