8/05/2015

Currently living in Missouri

Täällä ollaan vihdoinki! Saavuin Memphisin lentokentälle siinä puolen päivän aikoihin. Mun host perhe oli vastassa odottamassa ihanan "Welcome Elli" kyltin kanssa. Olin tosi jännittyny, mutta ihan turhaan! Mun perhe otti mut ilolla vastaan! En vois parempaa perhettä toivoa. Nää on tosi rentoja, ja haluaa että kerron, jos jokin painaa mieltä tai on huonosti.

Jo nyt tuntuu, että oisin ollu täällä vaikka kuinka kauan, vaikka on vasta n. 4 päivää menny. Alan siis pikku hiljaa tottumaan näiden tapoihin ja sopeutumaan ajatukseen, että tää on todella mun koti nyt. Tää talo on aivan upea! Mulla on siis ihana oma huone & kylppäri, ja mikä parasta pihalla iso uima-allas. Tässä muutamat kuvat talosta.

Ite tää kaupunki, Portageville, on aika pieni - paljon maissipeltoja ja pieni keskusta. Täältä löytyy kuitenkin erilaisia ruokapaikkoja mm. mäkki, subway.. Isommat kaupungit ovat sitte n. 30 min ajomatkan päässä, myös kaikki lähimmät kauppakeskukset ja isot ruokakaupat. Ollaan tässä parin päivän sisällä käyty shoppailemassa, syömässä erilaisissa paikoissa ja vain kierrelty ympäriinsä. Ite tykkään tästä alueesta tosi paljon, vaikka tää onkin erilainen kuin Helsinki.

 Mun pikkuveli on ehkä söpöin!

Mä & Frida

Se on myös tosi kiva, että täällä on toinenki vaihtari, Frida Ruotsista. Ollaan vähän niinku host siskoksia, koska meijän kahen host perheet on sukua niin ollaan paljon yhdessä tekemässä kaikkea. Ollaan tosi samanlaisia ihmisiä, joka on todellaki plussaa!! 


Tänään vielä katoo rodeoo, jeee! Haha ekaa kertaa nään millasta se on, aikas cool ;)

lovee ellilinnea

So finally I'm here! I arrived to Memphis on sunday afternoon. My host family was waiting for me at the airport. My little brother had made me a welcoming sign. It was so cool! My family is reallyyy lovely! Couldn't be any happier!

I'm starting to adapt the culture and getting use to the idea that this is my home now. The house is amazing! I have my own room and bathroom. The best thing is that they have a really big swimming pool :)

The town, Portageville, is kind of small. There's lot's of corn fields and a few eating places. Bigger cities are like 30 minutes away from here. We have been shopping, eating and just exploring the place. I like this place a lot even It's different than Helsinki.

It's really nice that there's a other exchange student too, Frida from Sweden. We're like host sister, because our host moms are sisters too. Soo we do lot's of things together. Frida is really nice so it's just a good thing!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että kaikki on hyvin😘.
    Talo näyttää tosi hienolta uima-altaineen ja koiru sekä Brayden tosi söpöiltä!!
    Terkkuja äiskä

    VastaaPoista